Om Skatter och Choklad

 

Välkommen till Skatter och Choklad!

Jag som driver det här lilla företaget heter Rebecca, och du hittar min chokladstuga mitt ute på Östgötaschlätten, utanför Vadstena. Här skapas allt möjligt roligt i konfektyrväg – från handmålade praliner till knäckig krokant, sega kolatryfflar och färdig kakdeg.

Jag använder i princip uteslutande choklad från Malmö Chokladfabrik, som är både ekologisk, fairtrade, och dessutom förädlad i Sverige. Triss i schysst produktion helt enkelt! De gånger vi inte använder dem, så är det förmodligen Felchlin – deras choklad är alltid fairtrademärkt. Att bara använda snäll choklad i produktionen, är inte något jag kompromissar med.

Du hittar mina godsaker via hemsidan, ett gäng REKO-ringar runtom i Östergötland, samt återförsäljare här i Vadstena plus Linköping. Jag tar även emot specialbeställningar om du önskar fixa en personlig ask eller chokladgåva för ett speciellt tillfälle, eller person. Skicka ett mail till info@skatterochchoklad.com med vad du önskar, så tar vi det därifrån.

Ladda upp med en stor kopp kaffe, ta dig en kik, och hör av dig om du har några frågor!